top of page
Guy sitting on bridge

Sustine #LifeSchooling

ajuta-ne sa ajungem la liceenii din toata Romania si sa predam materiile esentiale pentru viata

Sustine: Welcome

#impreuna

ii ajutam sa reuseasca

Suportul tau este esential pentru ca initiativele noastre sa aduca un impact pozitiv semnificativ.

Sunt multe feluri in care poti sa iti aduci contributia si fiecare picatura de ajutor conteaza pentru indeplinirea misiunii pe care ne-am propus-o. Afla cum poti sa te implici si beneficiaza de avantajele pe care putem sa le oferim .

Sustine: Text

Campanie de finantare

2023-2024

Pentru programul #LifeSchooling

Sustine: Text

#LifeSchooling

Curricula care te pregateste real pentru viata

Sustine: Text

Sustine Initiativa #LifeSchooling

Devino partener

finanteaza constructia #LifeSchooling

Pentru ca #LifeSchooling sa poata ajunge o realitate pentru liceenii din toate judetele Romaniei avem nevoie de generozitatea si implicarea companiilor care isi asuma o responsabilitate sociala fata de noile generatii. Dorim sa punem la dispozitie toate datele necesare pentru a putea lua o decizie de implicare financiara in sustinerea initiativei si va incurajam sa ne contactati pentru a discuta modalitatile posibile de parteneriat, precum si avantajele colaborarii.

Highway Bridge
Team Meeting

Ofera-ti timpul

avem treaba pentru maini inimoase

Aceasta este poate cea mai simpla si satisfacatoare varianta de a sustine initiativa #LifeSchooling si a o ajuta sa devina realitate pentru liceenii din Romania. Te poti implica activ in demersurile initiativei prin oferirea timpului sau expertizei de care dispui. Contacteaza-ne si ofera-ti timpul pentru initiativa Asociatiei Outer Edu.

Fa o donatie

pic cu pic se face mult

Doresti sa sprijini initiativa #LifeSchooling, dar nu dispui de timp sau de finante semnificative? Poti face o donatie cat de mica si sa sa sprijini eforturile noastre si cauza pe care dorim sa o vedem devenita realitate. Pentru noi, fiecare leu conteaza si paveaza calea catre reusita proiectului. Contacteaza-ne si spune-ne cu ce suma doresti sa contribui pentru #LIfeSchooling, iar noi iti transmitem datele necesare pentru sprijinirea Asociatia Outer Edu.

Online shopping
Sustine: Get Involved

“Everything that is done in the world is done by hope”

Martin Luther

Sustine: Quote
Sustine: Image

Devino partener

Sustine initiativa #LifeSchooling, iar noi ne asiguram ca o lume intrega afla cat de recunoscatori iti suntem pentru contributie. Trimite-ne un mesaj si te contactam sa stabilim detaliile colaborarii.

Sustine: Text

Programul #LifeSchooling

*inscrierile se deschid in Ianuarie 2021

Multumim pentru mesaj!

Sustine: Contact
bottom of page